Over

Dialooghuys' geschiedenis

Sinds 2010

Met het uitdijende netwerk dat Frank vergaarde met zijn bedrijf Leverancier van Aandacht, kreeg hij steeds vaker de vraag of hij mensen in contact kon brengen met zijn relaties. DialoogHuys is dan ook opgezet om mensen met elkaar te verbinden, maar wel volgens de juiste filosofie; door kennis en kennissen te delen aan de hand van vertrouwen! 

Onze filosofie

Kennis en kennissen delen

Elke ontmoeting heeft een ander thema, maar het doel is vaak hetzelfde. We komen samen om elkaar te ontmoeten, kennis en kennissen met elkaar te delen en vervolgens geïnspireerd en met een voldaan gevoel huiswaarts te gaan.

Iedere keer leggen we met een klein gezelschap de fundering voor vriendschappen op basis van vertrouwen. Als er eenmaal vertrouwen is, dan volgt de business van nature.

IMG_3100
muyserick
Maas 31.03.22
2Y3A4737 copy
Gang van zaken

HOE WE WERKEN

Samen maken we een lijst van mensen en/of bedrijven, die we aan tafel willen hebben. Als we een thema hebben, dan zoeken wij een geschikte gastspreker. 


Vervolgens beginnen we aan het uitnodigingstraject. We kijken a.d.h.v. ons eigen netwerk hoe we in contact kunnen komen met de genodigden en nodigen hen zo persoonlijk mogelijk uit. 

De bewuste avond

De Ontmoeting

Over het algemeen hebben de ontmoetingen hetzelfde format. De gasten druppelen tussen 17:00 en 18:00 binnen en krijgen een glaasje champagne aangeboden. Als het weer het toelaat, staan we buiten lekker in de zon.

Om 18:00 gaan we aan tafel en is het woord aan de gastspreker. Na een uur beginnen we de dialoog vol inspiratie.

Van 19:00 tot ongeveer 21:30 hebben we een “talking dinner”, waarbij we elkaar beter leren kennen en genieten van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen.

Team DialoogHuys

Frank Louwers

Sam Corten

Barent Momma

Joeri Meubermans

DialoogHuys App

Via onze DialoogHuys app houden we jou, de opdrachtgever, op de hoogte van de aanmeldingen voor de ontmoetingen. Zo kijk je in real-time mee met het uitnodigingstraject.

Binnenkort kunnen de gasten zich ook aanmelden in de app. Daarin kunnen zij precies terugvinden met wie zij aan tafel hebben gezeten en eventueel contactgegevens uitwisselen.

De nieuwe generatie

New Leaders

Op korte termijn rollen we ook het New Leaders programma uit. Dit programma is vergelijkbaar met de huidige dialoogtafels, maar verschilt in de zin dat we actief op zoek gaan naar de toekomstige c-level executives.

DialoogHuys

Huize Muyserick
Maurick 1
5261 NA Vught

Frank@dialooghuys.nl
06 – 54 22 22 79

DialoogHuys is een zusterorganisatie van: